26 септември 2009

Зелена отрова

Хайде да легализираме тревата.

Ето това ме накара да си мисля едно предаване на Би ти ви, което май имаше за цел да сплаши телезрителя и да постигне обратния ефект.

Оста на репортажа беше бивш потребител на трева, който с горест разказваше как пушел по 20 джойнта на ден и нищо друго не правел.

Както се вика, природната глупост нищо не я оправя.

С хамбургери и бекон също можем да постигнем подобна деградация.

Защо обаче репортажът не спомена за хилядите функциониращи и весели интелигентни хора, които от време на време употребяват този лек наркотик?

Градската Самодива не ползва трева поради неорганизираност и хиляди други извинения. Обаче мечтата й е човечеството да се надруса.

Не, не както през 60-те, по-интелигентно. С легални леки наркотици. Имаме нужда да разпуснем, прекалено много правила има, много работохолизъм. На света има и 6 млрд. души и недостатъчно здравни работници. Време е американските пенсионери да погледнат по-философски на нещата и "to go smoked into that good night" примерно.

Искам легални наркотици за всички пълнолетни.

Искам човечеството да си позволи да изследва мозъка си под влиянието на наркотици. Не, не както през 60-те- по-систематизирано и интелигентно. Кой знае, ако 1000 висши маймуни изпушат по 100Връзка0 джойнта, може и да измислят нещо по-велико и от Хамлет.

Искам след навършване на 60 години да получавам трева с рецепта от джипито.

Няма коментари:

Публикуване на коментар